Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tvättbara tyger?

Hej på er - är era tyger tvättbara i maskin? Jag har två barn hemma och det skulle vara praktiskt om jag kunde slänga in fläckiga kuddar i tvättmaskinen!

Med vänlig hälsning, Simone

Kommentarer

 • Härliga Simone 💫

  Många av våra tyger går lyxigt nog att tvätta i 30 °C som Husets Tyg, Vår Polyestersammet Aston & 100 % Linne (Purolino) 😊Klädsel på kuddar är avtagbara och väljer man lös klädsel på stommen på sin soffa är även den avtagbar och tvättbar.

  På våra bäddsoffor är klädseln inte avtagbar men den är otroligt lätt att rengöra med en våt trasa eller med vårt möbelvårdskit 🤗

  Du hittar väldigt mycket skötselinformation om resterande materialutbud på hemsidan under "Kvalité och skötselråd" 💡

  Hoppas du hittar något som passar dig och din familj 🌹

  Ha en fantastiskt dag! // Sweefarna ❤️
  Kim
 • Hej! Det är väldigt krångligt att kunna beställa det soffa/färg och tyg jag vill ha, varför? Jag bli rädd att det kan bli helt fel och ångrar att välja soffa hos er? jag vill ha e avtagbar sammet soffa och fåtölj med pall i benvit! men icke lyckas med det!
  Shahnaz Ganji
 • Halloj Shahnaz ⭐️

  Det var inte bra att du känner så! Självklart skall vi hjälpa dig med din beställning 😊 Det vore toppen om du kunde maila oss dina önskemål till info@sweef.se så kan vi ta det vidare där ⭐️ Då kommer vi ordna så din order blir precis som du vill ha den 😍 Vi hörs snart igen!

  Ha en fortsatt fin dag 🌿// Sweefarna ❤️
  Kim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.